Polisi Laman Web

Kami Mengenai Forum Komuniti bonus.express ("kami", "kami", "kami"). Kami komited untuk melindungi dan menghormati privasi anda. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan mengenai maklumat peribadi anda, sila hubungi kami.

Maklumat apa yang kami ada mengenai anda

Jenis data yang kami kumpulkan dan proses termasuk:

  • Nama atau nama pengguna anda.
  • Alamat emel anda.
  • Alamat IP anda.

Data lanjut boleh dikumpulkan jika anda memilih untuk membaginya, seperti jika anda mengisi medan pada profil anda.

Kami mengumpul beberapa atau semua maklumat ini dalam kes berikut:

  • Anda mendaftar sebagai ahli di laman web ini.
  • Anda mengisi borang hubungan kami.
  • Anda melayari laman web ini. Lihat "Dasar kuki" di bawah.
  • Anda mengisi medan pada profil anda.

Bagaimana maklumat peribadi anda digunakan

Kami mungkin menggunakan maklumat peribadi anda dengan cara berikut:

  • Untuk tujuan membuat anda menjadi ahli berdaftar laman web kami, agar anda menyumbang kandungan ke laman web ini.
  • Kami boleh menggunakan alamat e-mel anda untuk memberitahu anda tentang aktiviti di laman web kami.
  • Alamat IP anda direkodkan apabila anda melakukan tindakan tertentu di laman web kami. Alamat IP anda tidak boleh dilihat secara umum.

Cara lain yang boleh kami gunakan maklumat peribadi anda.

Selain memberitahu anda aktiviti di laman web kami yang mungkin berkaitan dengan anda, dari semasa ke semasa kami mungkin ingin berkomunikasi dengan semua ahli apa-apa maklumat penting seperti surat berita atau pengumuman melalui e-mel. Anda boleh ikut serta atau memilih keluar e-mel tersebut dalam profil anda.

Kami mungkin mengumpulkan maklumat yang tidak dapat dikenal pasti secara peribadi mengenai anda semasa interaksi anda dengan laman web kami. Maklumat ini mungkin merangkumi maklumat teknikal mengenai penyemak imbas atau jenis peranti yang anda gunakan. Maklumat ini akan digunakan semata-mata untuk tujuan analisis dan mengesan bilangan pelawat ke laman web kami.

Menjaga data anda selamat

Kami komited untuk memastikan bahawa apa-apa maklumat yang anda berikan kepada kami adalah selamat. Untuk mengelakkan akses atau pendedahan yang tidak dibenarkan, kami telah menyediakan langkah dan prosedur yang sesuai untuk melindungi dan mengamankan maklumat yang kami kumpulkan.

Dasar cookies

Kuki adalah fail teks kecil yang ditetapkan oleh kami di komputer anda yang membolehkan kami menyediakan fungsi tertentu di laman web kami, seperti dapat log masuk, atau mengingati pilihan tertentu.

Kami mempunyai dasar kuki terperinci dan lebih banyak maklumat mengenai kuki yang kami tetapkan di halaman ini.

Hak

Anda mempunyai hak untuk mengakses data peribadi yang kami pegang tentang anda atau mendapatkan salinannya. Untuk berbuat demikian sila hubungi kami. Jika anda percaya bahawa maklumat yang kami pegang untuk anda tidak lengkap atau tidak tepat, anda mungkin hubungi kami untuk meminta kami melengkapkan atau membetulkan maklumat tersebut.

Anda juga berhak meminta pemadaman data peribadi anda. Tolong hubungi kami jika anda mahu kami mengalih keluar data peribadi anda.

Penerimaan dasar ini

Penggunaan laman web kami yang berterusan menandakan penerimaan anda terhadap dasar ini. Sekiranya anda tidak menerima polisi, sila jangan gunakan laman web ini. Apabila mendaftar, kami akan meminta penerimaan anda secara jelas mengenai dasar privasi.

Perubahan kepada dasar ini

Kami mungkin membuat perubahan pada dasar ini pada bila-bila masa. Anda mungkin diminta untuk menyemak dan menerima semula maklumat dalam dasar ini jika perubahan pada masa akan datang.

Polisi Laman Web Dikemaskini: November 26, 2018 Pengarang Damon

Bonus berkaitan:

keseronokan blackjack dalam talian