0 Komen

The Mermaids and Dolphins Free Spins Conspiracy

Ikan duyung dikenali sebagai penyanyi dan lumba-lumba yang indah untuk kecerdasan unggul mereka. Apa yang berlaku apabila anda menggabungkan ciri-ciri ini dan menggunakannya untuk keuntungan anda? Anda menjadi seorang Slotocash pemenang segera dengan dua bonus besar dan 200 Free Spins!

Pek Super Spins!

Pertama, anda akan mahu menyanyikan lagu-lagu Mermaids Sloto dengan 100% 1st Match Bonus + 50 Spins Percuma di atas! Kemudian, anda mesti meneruskan perjalanan anda untuk bertemu Ratu Mermaid kami dan 150% 2nd Match + 100 Spins di atas! Dan akhirnya, anda ingin bertemu dengan lumba-lumba yang terkenal di dunia yang menuntut 200 Free Spins Crystal Waters.

Sudah tiba masanya untuk anda berenang, menyanyi dan menang dengan ikan duyung dan lumba-lumba apabila anda membuat $ 25 kecil sehingga Julai 15th!

Ikuti Slot Mermaids dengan menyanyi
100% 1st Match Bonus + 50 Spins Percuma di atas!
Menebus Kod: MERMAIDS-1 (Slotocash, Uptown Aces dan Uptown Pokies)
Permainan putaran: Mutiara Mermaid

Teruskan perjalanan anda bertemu Ratu Mermaid kami
150% 2nd Match + 100 Spins di atas!
Menebus Kod: MERMAIDS-2 (Slotocash, Uptown Aces dan Uptown Pokies)
Permainan puteri: Mermaid Queen

Dan akhirnya bertemu lumba-lumba yang terkenal di dunia
Menuntut 200 Free Spins di Crystal Waters
Menebus Kod: 200FREEDOLPHINS (Slotocash, Uptown Aces dan Uptown Pokies)

Syarat:
Bonus deposit memerlukan deposit minimum $ 25 dan mereka memegang slot 30x atau Keno roll over dan tiada wang tunai max. Kemenangan kupon percuma memegang wang tunai maksimum 500. Kod promo mesti ditebus dengan teratur. Tawaran tamat pada bulan Julai 15th

Bonus 3 Mega di Casino Sloto Cash! Pek Super Spins! The Mermaids and Dolphins Free Spins Conspiracy! Dikemaskini: Jun 23, 2019 Pengarang Damon
Sebarkan cinta