Sun wukong


Sun Wukong menawarkan beberapa pusingan bonus, membolehkan lebih daripada beberapa peluang pembayaran yang baik. Pada asasnya, terdapat dua pusingan bonus utama yang menawarkan beberapa cara untuk menang. Pusingan bonus utama di Sun Wukong adalah ciri Permainan Percuma Sun Wukong.
Pusingan bonus ini boleh dicetuskan dengan mendaratkan sekurang-kurangnya tiga simbol bonus Sun Wukong di mana-mana merentasi gulungan 5. Anda akan dibawa ke skrin baru yang menampilkan tiga sepanduk berasingan.
Setiap sepanduk ini mewakili satu putaran bebas dan pilihan kombo pengganda.
Valley of the Sun akan memberi anda 20 spins percuma yang digabungkan dengan pengganda 2x yang akan menggandakan semua kemenangan anda untuk putaran putaran bebas. Pilihan Mountain of Fruit akan memberi anda putaran bebas 10 yang digabungkan dengan multiplier 4x.
Akhirnya, pilihan Kerajaan Syurga akan memberikan sekurang-kurangnya putaran bebas pada 8 sahaja. Walau bagaimanapun, pilihan ini akan memberi anda pengganda tertinggi 5x kemenangan anda.
Anda juga boleh menyambung semula putaran bebas anda dengan mendapatkan tiga atau lebih logo Sun Wukong untuk muncul semasa putaran putaran bebas untuk jumlah keseluruhan putaran bebas 16 dengan penggandaan 5x atau putaran bebas 40 dengan multiplier 2x.
Ciri-ciri Permainan Tambahan Wu Shi Jackpot: Jackpot Wu Shi dicetuskan secara rawak pada bila-bila masa semasa permainan dan menawarkan pemain satu pukulan di salah satu daripada empat jackpot progresif yang berbeza. Anda akan berpeluang berputar roda dan mengumpul tiga simbol singa sama untuk melihat apakah anda telah memenangi hadiah jackpot mini, kecil, besar atau besar. Simbol Raja Monyet: Selain sebagai simbol liar permainan, raja monyet juga merupakan simbol paling berharga dalam permainan. Mendarat lima daripada ini berturut-turut pada payline yang aktif akan menjaringkan pembayaran permainan asas terbesar koin 10,000. Simbol: raja, plum, kuda, manusia monyet, manusia babi, spanduk, simbol singa, pelbagai simbol bermain kartu (A, K, Q, J, 10, 9) Wilds: Monkey King Symbol Scatter: Sun Wukong logo tiga atau lebih simbol logo Sun Wukong muncul di mana-mana di seluruh gulungan 5 untuk mencetuskan bulat bonus permainan percuma.

 

Permainan Kasino Rawak PERCUMA:

 

Sun wukong Dikemaskini: Januari 17, 2019 Pengarang Aamir Berrey

Contents [show]