Pandamania

0 Komen
Pandamania

Pandamania


Pandamania slot adalah salah satu Generasi seterusnya Slot dalam talian bertemakan binatang permainan. Pemain akan menyertai Panda, dan kawan-kawannya di kebun binatang dunia yang paling huru-hara, di mana haiwan-haiwan sedang berjalan rusuhan di kereta berkuasa dan zookeeper diikat dan tidak dapat dilihat; Walau bagaimanapun, kekacauan ini hanya boleh membawa kepada lebih banyak ciri bonus dan hadiah yang lebih baik.
Slot mudah alih Pandamania adalah permainan lima reel yang mempunyai tiga baris, dan paypal standard dua puluh lima. Gelendong itu sendiri berada dalam landskap zoo, di mana anda dapat melihat air terjun, sangkar dan kursus tanda amaran untuk tidak memberi makan kepada mana-mana binatang. Semasa anda berputar, anda juga akan menikmati kesan bunyi lucu dan lucu yang mengiringi setiap putaran, tetapi tidak seberapa seperti yang anda akan menghargai mudah mengikuti permainan. Pengalaman slot anda semakin dipertingkatkan dengan membolehkan anda memilih taruhan setiap putaran, dan itu boleh dari sekurang-kurangnya 1p satu putaran hingga £ 50 satu putaran.
Wild Simbol
Seperti kebanyakan slot, anda mempunyai simbol standard pada gulungan. Dalam kes ini, mereka semua berwarna terang dan termasuk kereta pedal yang dikendalikan, beberapa tiket zoo, beg gula-gula, mengikat zookeeper dan sudah tentu simbol kad bermain standard 9, 10, J, Q, K dan A. Anda juga mempunyai simbol unik yang termasuk simbol liar. Encik Panda sendiri adalah lambang liar pada permainan slot Pandamania, dan apabila anda melihatnya, anda akan gembira kerana dia mungkin hanya membantu menyelesaikan kombinasi yang menang, jika dia boleh, dengan menggantikan simbol yang hilang.
Sebaran Simbol
Selain simbol liar Panda khas di slot dalam talian Pandamania, anda juga mempunyai simbol penyebaran. Simbol penyebaran ini adalah tanda zoo Pandamania. Simbol ini bukan sahaja dapat membantu kombinasi penyebaran kemenangan yang lengkap, tetapi ia juga akan memicu bonus putaran bebas.
Ciri-ciri bonus
Pick Me Bonus - The Pick Me Bonus adalah ciri bonus pertama di slot Pandamania, dan anda boleh mencetuskan ini dengan simbol padlock yang hanya muncul pada gulungan dua, tiga dan empat. Tanah tiga di gulungan dan anda akan dapat memilih satu. Di belakang gembok itu akan memenangi hadiah wang tunai, hadiah wang tunai dan peluang untuk memilih sekali lagi atau ketiga-tiga hadiah.
Bonus Panda yang melarikan diri
Bonus panda yang melarikan diri adalah ciri bonus kedua pada permainan slot Pandamania, dan ia merupakan fungsi yang dihasilkan sepenuhnya secara rawak. Pada masa-masa rawak, panda akan menembusi skrin sambil menambah liar ke gulungan dan berharap dapat menghasilkan kemenangan dengan berbuat demikian.
Spins percuma
Ciri bonus ketiga dan terakhir pada slot Pandamania ialah bonus putaran percuma. Anda boleh mencetuskan ini dengan mendarat tiga atau lebih simbol penyebaran tanda Pandamania merentasi gulungan. Melakukannya akan memberi sepuluh putaran percuma, dan sebarang kemenangan akan berganda berkat pengganda 2x. Anda juga boleh mencetuskan semula ciri dengan mendarat tiga lagi penyebaran.

Permainan Slot Percuma Secara Rawak:

Khazanah makam (freespin)
Khazanah makam (freespin)
Khazanah Makam masih lagi satu lagi permainan slot bertema Mesir yang menjengkelkan. Slot video lima reel, yang dikuasakan oleh ...
Main Slot!
Kecantikan Asia
Kecantikan Asia
Latar belakang landskap menarik dan ikon yang indah akan menarik perhatian anda ketika anda berputar di slot video 243 ini dari Microgaming, ...
Main Slot!
Cendawan ajaib
Cendawan ajaib
Cendawan Magic adalah 5-reel unik, slot video 40 dari Yggdrasil Gaming. Satu perkara yang membuat permainan ini ...
Main Slot!
Jackpots Thunderspin
Jackpots Thunderspin
Slot slot Thunderspin Jackpots adalah kandungan Jackpot OpenBet Progresif yang dilengkapi dengan Lightning Spins dan Thunderwheel Features. Pada mana-mana ...
Main Slot!
Pertempuran tangan ke tangan
Pertempuran tangan ke tangan
Ia adalah masa untuk mengambil orang jahat dan melawan musuh di tangan untuk pertempuran! Bersedia ...
Main Slot!
Scratch ahoy
Scratch ahoy
Kad scratch dibeli untuk harga yang dipilih. (Semakin tinggi harga yang anda bayar untuk kad anda, semakin besar ...
Main Slot!
Safari super
Safari super
Kami tidak dijual pada tema ketika pertama kali melihat grafik slot kecil yang menyeronokkan ini. A dash ...
Main Slot!
Gulungan retro glitz berlian
Gulungan retro glitz berlian
Kekerapan penurunan bonus adalah secara statistik, setiap 132nd spin (0,76%). Kebarangkalian hit (menang apa pun) ...
Main Slot!
Pandamania Dikemaskini: Januari 24, 2019 Pengarang Aamir Berrey