Jin qian wa


Dalam permainan ini, yang akan membawa sekali lagi tema Oriental, payung 40 akan menampilkan simbol poker dalam warna merah, dengan reka bentuk yang tipikal Cina. Simbol-simbol lain juga akan hadir dalam talian untuk membentuk asas untuk permainan yang menarik dan kemenangan anda. The emas katak, simbol baik dan jahat dalam warna putih dan hitam, naga, gajah, dan penyu emas akan membentuk peluang untuk menang dan akan memberitahu anda banyak tentang persekitaran Cina. Dengan katak emas dan kura-kura emas, terdapat cukup emas untuk menunjukkan hasil yang lumayan. Tetapan timur akan dialu-alukan untuk bermain dan menikmati diri anda, dan mengetahui kemungkinan peluang yang dapat anda ambil dalam permainan percuma. Adapun simbol-simbol, jika anda telah memainkan permainan bertema Cina, misalnya permainan lain oleh Playtech, anda akan terbiasa dengan yang ditunjukkan dalam mesin Slot ini.
Katak emas akan menjadi Wild, dengan beberapa faedah selain bersinar emas. Ia akan mempunyai ruby ​​merah di dalam mulut, yang menjadikannya lebih berharga. Ia akan disusun pada semua reels, yang akan melonjakkan kemungkinan untuk memenangi tinggi, sifat permainan Vegas Slot percuma. Kemenangannya akan diberikan untuk simbol katak 3, 4, atau 5, dan maksimum, untuk katak 5, akan menjadi 1,000. The Scatter, diwakili oleh beberapa simbol emas pada latar belakang biru yang menarik dan dalam bingkai emas, akan muncul pada gulungan 2, 3, dan 4. Ia akan menyebabkan permainan percuma bermula: nombor permainan ini akan menjadi 8.
Simbol Yin dan Yang, yang mewakili baik dan jahat, atau perjuangan bertentangan, akan menghasilkan kemenangan untuk simbol 3 ke 5, dengan 400 maksimum untuk 5. Simbol haiwan, naga hijau, penyu emas, dan gajah kelabu, juga akan menghasilkan kemenangan untuk 3 untuk 5 jenis, 250 maksimum. Simbol poker merah juga akan mempunyai kemenangan mereka untuk 3 ke 5 yang sama, 150 maksimum atau 100.
Yin dan Yang adalah ruji dalam permainan yang akan membawa anda ke China. Orang Cina sering memaparkan tanda ini, yang menggabungkan bertentangan dan mengingatkan orang bahawa mereka saling melengkapi secara keseluruhan. Anda boleh memikirkan banyak contoh yang bertentangan yang bersatu, satu demi satu, berturut-turut, dan lain-lain. Satu contoh yang sangat umum ialah penggantian cahaya dan gelap, dan menang dan kalah juga merupakan contoh yang anda boleh fikirkan. Kedua-dua pemenang dan kalah datang sebagai kemungkinan dalam permainan dalam talian.
Dengan Scatter, simbol-simbol emas di latar belakang biru dan dibingkai dengan emas, di sana anda akan, berputar bebas. 3 simbol-simbol tersebut akan mencukupi untuk anda, untuk membolehkan anda memasukkan ciri ini, di mana 8 permainan percuma akan diberikan kepada anda. Dalam ciri ini, lebih banyak simbol katak akan muncul pada reels, dan dengan 3 lebih Scatters, 8 lebih banyak permainan percuma akan datang kepada anda sebagai merangsang tambahan. Memicu pada dan pada permainan percuma boleh terus berjalan, tanpa batas, yang merupakan berita baik jika anda suka ciri-ciri seperti ini dalam Slot percuma untuk anda.

 

Permainan Kasino Rawak PERCUMA:

 

Jin qian wa Dikemaskini: Januari 17, 2019 Pengarang Aamir Berrey

Contents [show]