Fei cui gong zhu


Fei Cui Gong Zhu adalah slot dalam talian dari Playtech dengan tema oriental dan pujiannya Nian Nian You Yu, satu lagi pelepasan baru dari pemaju ini. Tidak seperti permainan itu, Fei Cui Gong Zhu datang dengan beberapa ciri bonus serta jackpot progresif, jadi periksa ulasan di bawah untuk semua butir-butir penting.
Fei Cui Gong Zhu adalah lima reel dengan tiga baris dan sehingga dua puluh paylines; reels besar telus mengaburkan luas air dan ada gunung gunung yang kabur di kejauhan.
fei cui gong zhu liarAda tiga simbol nilai tinggi berkaitan tema termasuk naga jed, peminat cantik dan pasu hiasan; Simbol nilai yang lebih rendah adalah lima aksara Cina yang kami yakin sangat bermakna.
Simbol-simbol Liar adalah seorang gadis Jepun dan dia menggantikan semua orang lain kecuali penyebaran (sebuah kuil merah) dan ikon bonus (sebuah kuil hijau).
Ciri-ciri bonus
Spins percuma

Ini dicetuskan dengan mendarat tiga atau lebih simbol serangga kuil merah di mana saja yang mana anda akan mendapat sepuluh putaran bebas. Semua kemenangan dalam pusingan ini akan bertambah tiga kali ganda (kecuali jika bonus Secret Garden dicetuskan) dan anda boleh memenangi lebih banyak putaran dengan mendarat tiga lagi penyebaran.

 

Permainan Kasino Rawak PERCUMA:

 

Fei cui gong zhu Dikemaskini: Januari 16, 2019 Pengarang Aamir Berrey

Contents [show]