Bai shi


Bai adalah watak dalam bahasa Cina yang mewakili dua tangan ditahan, bersama-sama. Ini adalah sikap menghormati seorang ketua atau guru. Shi adalah watak lain Cina yang bermaksud tuan atau pencuri. Jadi bersama-sama anda dapat memahami mereka berkenaan dengan ketua atau guru. Dengan watak-watak Cina ini, tema oriental pasti akan muncul di gulungan. Dalam mesin Slot ini, anda akan mempunyai pengalaman yang akan membawa anda bukan sahaja ke timur, tetapi ke kawasan di mana haiwan liar berkeliaran. Anda akan bertemu haiwan ini dalam talian. Singa dan singa betina, bersama-sama dengan singa singa, helang, ini adalah ketua-ketua negara di mana anda akan melawat, dalam permainan percuma. Akan ada a emas simbol mahkota, juga, yang akan menjadi simbol penguasa tanah di mana anda akan mempunyai pengembaraan bermain anda, dalam hal ini Playtech permainan.
Di belakang gulungan, lereng gunung akan naik, dan akan mengundang perjumpaan dengan alam dan kawasannya, di slot bebas tanpa permainan muat turun. Pada hari yang cerah seperti yang anda dapat lihat di skrin, semuanya dapat dilihat dengan sempurna, dan anda juga boleh memikirkan untuk mengambil gambar. Tetapi jangan lupa anda juga menang. Kemenangan ini akan datang dengan kombo yang menguntungkan, jadi anda mesti tahu simbol mana yang telah menyediakan pembayaran yang paling menguntungkan. Singa, sebagai raja haiwan, akan ditampilkan sebagai Liar. Ia akan mempunyai banyak kekuatan pengganti, dan kemenangannya juga, jadi manfaatkan dari mereka, dengan simbol 3, 4, atau 5 singa. Maksimum, untuk 5 simbol singa, akan menjadi 2,000. The Scatter akan menampilkan simbol Cina pada latar belakang emas, dan akan memperkenalkan anda kepada permainan percuma Majestic Night. Anda mesti melihat simbol ini pada gulungan 2, 3, dan 4. Mahkota dan simbol-simbol lain akan mempunyai pembayaran untuk 3 hingga 5 simbol yang sama. Dengan 5 mahkota emas, anda akan menuai 400, kemudian untuk setiap simbol haiwan lain, maksimum adalah 250. Anda juga akan mendapat kemenangan yang lebih kecil, maksimum 150 atau 100, untuk 5 simbol poker.
Malam Majestic adalah ciri permainan percuma yang akan menggembirakan anda. Hanya mengumpul simbol 3 Scatter, dan anda akan memasukinya, untuk slot Slot percuma. Haiwan megah, singa itu, akan muncul lebih kerap daripada di dalam permainan utama apabila Malam Majestic bermula. Selain itu, dengan tiga lagi Scatters, anda akan mendapat lebih banyak permainan percuma 5. Jika anda mencetuskan permainan baru, di sini terdapat kemungkinan yang tidak terhingga untuk itu.

 

Permainan Kasino Rawak PERCUMA:

 

Bai shi Dikemaskini: Januari 17, 2019 Pengarang Aamir Berrey

Contents [show]